HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010.11.18. 12:38 Amexrap

Közéleti részlet Szüts Miklós 65 éves festőművész blogjából

Címkék: biztonság racionalitás identitás demokrácia szánalmas etika alkotmány nácik jövőkép értékrend favágás mucsa

“Amúgy meg annyira utálom a köröttünk zajló politikát, hogy nincs is kedvem róla értekezni. (Olvasom valahol: “a kétharmados többség az olyan, mint amikor két farkas és egy bárány beszélgetnek arról, hogy mi lesz ebédre.”)
De azért a minap csak sikerült teljesen kiakadnom, bizonyára mindenki hallott róla, de nem érzem igazán a közhangulatban azt a felháborodást, amit egy ilyen történet ki kellene váltson minden épérzésű emberben.
A tatárszentgyörgyi vérengzés után két héttel a miskolci cigánylakótelepen a rettegő cigányok közt az a hír terjed el, hogy most ők következnek, őrjáratokat szerveznek hát, és amikor egy nagy fekete autó ötödször megy el a házuk előtt, akkor megállítják, és botokkal beverik az ablakát, a bennülők “hámsérüléseket szenvednek” [a betört szélvédőtől, nem a botoktól]. Innen hallgassátok-nézzétek meg a videót, a független nagyar bíróság bíróját, amint itéletet hirdet, elképesztő.

[Idézetek a videóból:

"Azt a törvényt, amit a cigányok védelmében alkotott a törvényhozó, azt a cigányokkal szemben alkalmazzák"

"Ez az ítélet azt mondja ki, hogy ebben az országban cigányok vannak és magyarok vannak. [...] Makay István írt nekem egy levelet, hogy ő nem érti a vádat, ő egy magyar ember. Nem érti a vádat a cigány barátainál sem, de magánál különösen, hogy ő hogy lehet a magyar lakossággal szemben ellenséges, hogy ha ő magyar.”

“Olyan személyre, akinél azt állapította meg, hogy egy követ eldobott, több mint 5 év börtön, olyan személynél, akinél azt állapította meg, hogy tevőlegesen nem vett részt a cselekményben, úgymond kiabálással buzdította őket, vagy pszichikai bűnsegédként vett részt, 2 év 8 hónap”

]

Nota bene a minap Daróczi Ági járt nálunk, (a legyilkolt romák családtagjai javára szerveznek árverést, ahhoz adtunk képeket), és azt mesélte, hogy ezt az ominózus botot soha senki nem látta, a bűnjelek között nem szerepel. És ha? Hülye mindenhol van. Ezért “”rasszista indíttatásból elkövetett…” hat év fegyházat kiszabni egészen elképesztő.

Amúgy azt is Daróczi Ági mesélte, hogy ugyancsak egy héttel Tatárszentgyörgy után Ózdon híre járt, hogy jön a Magyar Gárda “rendet csinálni”. A helyi cigány jogvédő ember SOS hívta a helyi rendőrkapitányt, hívta Daróczi Ágit, aki hívta az illetékes államtitkárt… Szóval ki lett vezényelve komoly erőkkel a helyi rendőrség, meg is érkezett a gárda busza, de látván a rendőrsorfalat megfordultak és elmentek. Ezenközben egyébként a helyi cigány-”főnök” házát a város másik részén valaki felgyújototta, a ház porig égett. Nemsokára emberünk ellen eljárást indítottak a rendőrség hiábavaló riasztása címén, és komoly, többszázezer forintos pénzbírságra itélték. Helyes, nem?

Most nemsokára megyünk tüntetni a gyerekeink nyugdíja ügyében.”

http://szm.hu/blog/2010/11/14 via http://bibor.org

Respect.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr142456965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása