HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010.07.16. 14:39 Amexrap

Sztreccs

Címkék: összeesküvés lopás taktika jövőkép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emlékeztek még, hogy tavaly szeptemberben arra a hírre, hogy “Nyúlásmérő bélyegekkel ragasztgatta tele a Margit híd szerkezetét a független statikus. Kiderült, alaposabb szakértői számításokat kell végezni, mint gondolták”?

Később, novemberben, az a határozat született, hogy “Maradnak a nyúlásmérő bélyegek”.

26. párthatározatunk kimondja, hogy “A hídon átballagva, a felújítást megszemlélve jutott eszünkbe egy új projekt: ezt is Falírni kell. Jelszó (hogy el ne felejtsük a témát): bélyegek.”

A projekt a következő. Szeretnénk megtudni, hányan gondolják azt, hogy a hídfelújítási munkák végső szakaszában vagy valamivel utána kiderül, hogy a híd nyúlik.

Ha azt gondolod, hogy a Margit hídról a felújítás után váratlanul kiderül, hogy sajnos nyúlik, és emiatt újabb néhány milliárdot kell rá költeni, akkor nyomd meg ezen az oldalon http://amexrap.org/fal/sztreccs a Tetszik gombot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr322155641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása