HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2011.01.31. 23:33 Amexrap

Magánnyugdíjas C-terv: Melyik országba menj dolgozni, ha Orbán olyan ragadós lesz, mint Mubarak?

Címkék: fidesz szánalmas nyugdíj lopás alkotmány vízió jövőkép favágás mucsa

Ebben az országban http://amexrap.org/fal/megdobbento-adatok megvan az esélyünk arra, hogy Orbán rajtunk ragad.

Az alábbi oldal segít abban, hogy olyan országot választhass magadnak, ahol ha dolgozol pár évig, az Unió jóvoltából ugyanúgy jogosult leszel majd magyar nyugdíjra, mint ha Orbánnak nem is lenne kétharmada:

http://www.ifitweremyhome.com/compare/HU/GB

Részletesebben:
“[...] magyar állami nyugdíjuk lehet azoknak a munkavállalóknak is, akik nem lépnek vissza az állami nyugdíjrendszerbe. Ehhez egyrészt az kell, hogy [...] munkát vállaljanak bármelyik uniós tagországban, a szovjet utódállamok egyikében vagy mondjuk Szerbiában. És az itt ledolgozott szolgálati éveik a magyarországival együtt legalább a 10 évet érjék el, ez ugyanis már résznyugdíjra jogosítja a magyarországi munkavállalót [...]. Amennyiben a szolgálati idejük együttesen eléri a 20 évet, teljes nyugdíjra jogosultak.”

http://hvg.hu/kkv/20110126_nyugdij_magannyugdij_penztartag_szolgalat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr702629337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása