HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2011.02.28. 11:19 Amexrap

Nyalásadót! – Az Amexrap javaslata a költségvetési lyuk betömésére

Címkék: szabadság demokrácia értékrend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Amexraptól nem áll távol a felvilágosult paternalizmus. Lásd pl. pártunk élelmiszerbiztonsági programját is: mivel a bizonyos élelmiszeripari feldolgozási technológiák következtében belénk ürülő és az ereinket eltömítő transzzsírok nem részei a természetes élelmiszerláncnak http://www.bmj.com/content/340/bmj.c1826.full , semmi gondunk sincs azzal, hogy betiltsuk alkalmazásukat.

A dohányzás kocsmákban való betiltásával kapcsolatban már nem vagyunk ennyire magabiztosak.

Ugyanakkor egyetértünk a Véleményvezérrelhttp://velemenyvezer.blog.hu/2011/02/28/dohanyzastilalom_eletmodhaboru abban, h ha már lúd, akkor legyen kövér.

Ennek szellemében javasoljuk, hogy szeretett vezérünk a nyalásra is vessen ki adót.

Tudjuk ugyanis, hogy a nyalás sokszor több szájrákot okoz, mint dohányzás:http://velvet.hu/szex/2011/02/22/most_mar_biztos_az_oralis_szex_es_a_rak_kapcsolata/ . Nem is beszélve arról, hogy a nyalósak a nem nyalósakhoz képest nagyságrenddel inkább rákosodnak.

Egyébként sem vagyunk biztosak abban, hogy a nyalás koncepciója beleillik a NENYI-behttp://amexrap.org/fal/miert-jo-az-orban-bulla-a-hivatalokban .

Úgyhogy adóra vele!

Már ha a kocsmákban való dohányzás betiltásával is egyetértünk.

Na, ezen még gondolkodnunk kell.

Egy sör mellett.

Amíg azt szabad. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr762697052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása