HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010.12.29. 15:56 Amexrap

Die Welt közvéleménykutatás - 63%: a magyarok veszélyesek, nincs többé helyük az Unióban

Címkék: internet fidesz németország szabadság favágás mucsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A német Die Welt című napilap, mely rendszeresen közölt magyar témájú cikkeket az elmúlt nyolc hónapban, egy internetes szavazást is elindított azt tudakolva, hogy az olvasók milyen véleménnyel vannak a magyarországi fejleményekről. Az eredmény több mint megdöbbentő: a Welt olvasóinak majdnem kétharmada úgy gondolja, hogy a magyar események “Nagyon veszélyesek, Magyarországnak nincs többé helye az Európai Unióban”.http://hirszerzo.hu/belfold/20101226_orban_demokracia_sajtovisszhang

Forrás: http://www.welt.de/debatte/kommentare/article11825311/Europa-darf-Ungarn-jetzt-nicht-isolieren.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr772546372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása