HTML

Amexrap

Az Angolszász és Más Egyéb Külföldi Kisebbségiek, Szurkolóik, Sörisszák vagy Racionalitás Kedvelők Pártja (AMEXRAP) alapításának ideje 2010 ápr. 1. Az előző napi heveny sörözés krónikus következménye.
amexrap.org/rolunk
RSS Feed: katt!
Szeress bennünket, a sört vagy a racionalitást: facebook.com/amexrap

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010.12.02. 18:10 Amexrap

Az Itar-Tassz újabb elírása: Orbán [Орбан] helyett Organ [Oрган] - a [nemi] Szerv

Címkék: oroszország külpolitika

Orbán hivatalos Oroszországi értékeléséről szóló bejegyzésem kapcsán egy barátomon keresztül egy számomra hozzáférhetetlen Facebook-os bejegyzés tartalma jutott el hozzám, amely a következő elírásra hívja fel a figyelmet:


[Forrás: http://www.itar-tass.com/level2.html?NewsID=15731609 ]

Ahogy látom, az utolsó szó, az Orbán nevének orosz átírása [Орбан] helyett álló Oрган csak az angol szlengben jelent mindenekelőtt f.szt (vö.: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=organ ), oroszul nem elsősorban (pl.: http://dictionary.reverso.net/russian-english/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD ) jelenti a genitáliákat.

De, tudjátok, ez pont ugyanaz a cikk, amelyik (talán véletlenül) összekeverte Orbánt Gyurcsánnyal.

Szóval Viktor helyében azért gyanakodnék:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amexrap.blog.hu/api/trackback/id/tr602488938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása